Yleisurheilu

Toiminta kesällä 2022:

Sisu-kisat viikoittain yhteistyössä KP-V:n kanssa. Kisat vuoroviikoin Vetelissä ja Kaustisella keskiviikkoisin. Ilmoittautuminen kisoihin klo. 18.00 ja kisat klo 18.30. (HUOM! Seuraa ilmoittelua poikkeuksien varalta).

Lasten liikuntakerho torstaisin klo 17-18 Vetelin urheilukentällä. Kerho soveltuu parhaiten 7-10-vuotiaille.

Yleistreenit tiistaisin klo 18-19 ja perjantaisin klo 12-13 Vetelin urheilukentällä. Treeneissä mm. juoksuharjoituksia, koordinaatioita ja lihaskuntoa. Treenit sopivat kaikenikäisille eri lajien harrastajille sekä ylipäänsä liikunnasta innostuneille.

Tule mukaan liikunnalliseen toimintaan!

Kausimaksu 2020-2021

Täytä lomakkeeseen henkilön tiedot jolle kausimaksu maksetaan.

Suorita kausimaksusi alla olevin tiedoin.

Valmennusryhmäläiset:      50€

Pankki :                   Perhonjokilaakson OP
Maksun saaja :      Vetelin yleisurheiijat
Tilinumero :           FI58 5512 0040 0068 68
Viestikenttä :          Urheilijan nimi/nimet

Lisätietoja: Eija Kellokoski-Kari 040 - 7786 834

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Alla ohessa olevat linkit ohjaavat sinut verkkopankkiin. Valitse oma verkkopankkisi ja käytä omia verkkotunnuksiasi suorittaessasi maksun.

opnordeaaktia
omasppoppankkisäästöpankki
s-pankki

Uutisia

Ei uutisia

YLEISURHEILULISENSSI

Maksa klikkaamalla tästä.

KILPAILUKALENTERI

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.