Yleisurheilu

Ilmoittautuminen yleisurheilun valmennusryhmään!

Valmennusryhmä on tarkoitettu 10-vuotiaille ja vanhemmille.

Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 17.30-19 Vetelin urheilutalolla ja sunnuntaisin klo 19.30-21 Kaustisen urheilutalolla. Treenit alkavat 9.10.

Lisätietoja valmennusryhmästä antaa Ari Pöyhönen 040-5664405

Mitä maksaa?

Kausimaksu on 50e. Maksu sisältää yleisurheilulisenssin 2007 tai sen jälkeen syntyneille lapsille. 2006 tai aiemmin syntyneet ostavat lisenssin itse tästä linkistä:(www.yleisurheilurekisteri.fi)

Kuinka toimin?

Täytä ensin ilmoittautumislomake, jonka löydät tämän tekstin alaosasta. [Urheilijan koko nimi, syntymäaika, osoite, postinumero, paikkakunta, puh, Huoltajan sähköpostiosoite]

Kerro myös toiveesi, ajatuksesi ja odotuksesi tulevaa kautta ajatellen!

Hanki sitten lisenssi 2006 tai aiemmin syntyneelle täältä (www.yleisurheilurekisteri.fi)

Nyt lapsesi  valmis osallistumaan myös kilpailuihin treenien lisäksi. Hänellä on  voimassa oleva vakuutus niin treeneissä kuin kilpailuissa.

Entä sitten? Tuo lapsesi treeneihin tai tulkaa yhdessä! Voit mieluusti itse osallistua treeneihin apuohjaajan ominaisuudessa ja päästä näin mukaan yhteisen mieluisan harrastuksen pariin.

Kausimaksu 2019-2020

Täytä lomakkeeseen henkilön tiedot jolle kausimaksu maksetaan.

Suorita kausimaksusi alla olevin tiedoin.

Valmennusryhmäläiset:      50€

Pankki :                   Perhonjokilaakson OP
Maksun saaja :      Vetelin yleisurheiijat
Tilinumero :           FI58 5512 0040 0068 68
Viestikenttä :          Urheilijan nimi/nimet

Lisätietoja: Eija Kellokoski-Kari 040 - 7786 834

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTA
Kaudella 2018-2019

Viikkoharjoitukset:

Yleisurheilukerho maanantaisin klo 17.30-18.30

Valmennusryhmät:

Keskiviikkoisin klo 18-19.30 urheilukentällä

Sunnuntaisin klo 18-19.30 urheilukentällä

Kilpailullisia tavoitteita kesälle 2019

Maantieviesti toukokuussa

Pm-kisat ( maastot toukokuussa, sisu-huipentumat heinäkuussa, piiriviestit kesäkuussa)

Seuracupin finaali syyskuussa, alueelliset karsinnat kesäkuussa ja elokuussa.

Mitä Yleisurheilutoiminta maksaa Vetelissä?

Valmennusryhmää kuuluvien kausimaksu on 50 €. Maksu sisältää yleisurheilulisenssin 2006 ja sen jälkeen syntyneille. Lisenssi oikeuttaa osallistumaan kauden 2019  yleisiin SUL:n alaisiin kisoihin. Lisenssiin  sisältyy vakuutus. 2005 ja aiemmin syntyneet huolehtivat lisenssin maksun itse. Lisenssi ei tälle ikäluokalle sisällä automaattisesti vakuutusta. Jokaisen tulisi hankkia vakuutus lisenssin maksun yhteydessä ellei sitä ole jo muuta kautta olemassa. Sul:n sivulta löytyy lisätietoa asiasta.

Kausimaksu maksetaan  seuran tilille. Ohjeistus maksun suorittamiseen seuran nettisivuilla.

Seura ottaa mielellään vastaan kehittämisideoita. Myös vanhempia toivotaan mukaan toimintaan. Vetäjiä treeneihin tarvittaisiin lisää. Tule mukaan rohkeasti vähintäänkin apuvetäjäksi. Seura tarjoaa myös SUL järjestämää lasten yleisurheiluohjaajakoulutusta, mikäli olet kiinnostunut.

Tervetuloa kaikki joukolla yleisurheilutoimintaan!

Alla ohessa olevat linkit ohjaavat sinut verkkopankkiin. Valitse oma verkkopankkisi ja käytä omia verkkotunnuksiasi suorittaessasi maksun.

opnordeaaktia
omasppoppankkisäästöpankki