Yleisurheilu

Toiminta kesällä 2022:

Sisu-kisat viikoittain yhteistyössä KP-V:n kanssa. Kisat vuoroviikoin Vetelissä ja Kaustisella keskiviikkoisin. Ilmoittautuminen kisoihin klo. 18.00 ja kisat klo 18.30. (HUOM! Seuraa ilmoittelua poikkeuksien varalta).

Lasten liikuntakerho torstaisin klo 17-18 Vetelin urheilukentällä. Kerho soveltuu parhaiten 7-10-vuotiaille.

Yleistreenit tiistaisin klo 18-19 ja perjantaisin klo 12-13 Vetelin urheilukentällä. Treeneissä mm. juoksuharjoituksia, koordinaatioita ja lihaskuntoa. Treenit sopivat kaikenikäisille eri lajien harrastajille sekä ylipäänsä liikunnasta innostuneille.

Tule mukaan liikunnalliseen toimintaan!

Alla ohessa olevat linkit ohjaavat sinut verkkopankkiin. Valitse oma verkkopankkisi ja käytä omia verkkotunnuksiasi suorittaessasi maksun.

opnordeaaktia
omasppoppankkisäästöpankki
s-pankki

Uutisia

Ei uutisia

Yleisurheilujaosto palkitsee kauden päätöstilaisuudessa 4.12.2022 klo 18 seuraavat menestyjät ja aktiiviset nuoret:

Elmeri Siirilä

Oskari Tikkakoski

Viivi-Leena Kari

Kasper Björkbacka

Marja Eskelinen

Hannu Kellokoski

Tuomas Björkbacka

Ari-Pekka Lassila

Fanni Pakkala

Enni Pakkala

Sara Finnilä

Mahmoud Bakar

Viljami Kari

Eerika Palosaari

YLEISURHEILULISENSSI

Maksa klikkaamalla tästä.

KILPAILUKALENTERI

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.