TOIMINTA KAUDELLA 2018-2019

Maanantaisin klo 14.30-16.00 Vetelin urheilukentällä

SEURAN OMAT LEIRIPÄIVÄT KUORTANEELLA

Vetelin yu-jaosto järjestää leiripäivän Kuortaneelle 15.12.2018

Tervetuloa kaikki mukaan treenilliseen ja mukavaan reissuun!

Tulossa olevia seuran omia treenipäiviä Kuortaneella kevätkaudella 2019

su  13. 1. 2019

klo 10 - 16

su 17. 2. 2019

klo 10-16

-Leiripäivän lisätiedot:

Lähtö bussilla klo 7:45 keskuskoulun pihasta, Räyringistä tulevat nousevat bussin kyytiin Salen pihalta klo 8:00 ja Patanassa bussi on klo 8:10 kaupan pihalla.

Paluumatkalle lähdetään viimeistään  klo 16:00.

Matkan hinta on 25 € /per urheilija sekä sisaralennus 5 €. Hinta sisältää matkat, lounaan sekä treenit. Ei ikärajaa. Alle 10 v. huoltaja mukaan.

Mukaan piikkarit, lenkkarit, juomapullo ja tarvittaessa omaa evästä lounaan lisäksi.  Lisäksi tietenkin paljon iloista treenimieltä!

Lisätietoa sekä ilmoittautumiset tekstiviestillä  Eija Kellokoski-Karille  040 - 7786 834.

Seura pyrkii järjestämään leiripäivän myös syksylle, mutta päivä avoin.

EPU RY:n järjestämät sisupäivät Kuortaneella

Sisupäivät 2018-2019

Sisuleiripäivät tarjoavat urheilijoille laadukkaan ja monipuolisen päiväleirin osaavien valmentajien johdolla. Leirit ovat tarkoitettu ja suunniteltu 08-05-syntyneille urheilijoille. Sisupäiviin on piirileirin tapaan haku yleisurheilurekisterin kautta (haku päättyy aina viikkoa ennen leiriä) ja mukaan päässeille toimitetaan kutsu ennen Sisupäivää.

• Leiripäivät koostuvat kahdesta harjoituksesta, urheilijahaastattelusta ja mahdollisesti päivän teemaan sopivista infopaketeista/luennoista.
  • Sisupäiviä järjestetään yhteensä neljä kappaletta (jokaiseen haku erikseen) ja paikkana on Kuortane.
  • Sisupäivien lajivalikoima vaihtelee ja kannattaakin rohkeasti lähteä kokeilemaan eri vaihtoehtoja. Harvalla sisuikäisellä on päälaji vielä selvinnyt ja harjoittelun onkin hyvä olla monipuolista. Lajiharjoitusten lisäksi sisuleireillä harjoitellaan voimaa, liikkuvuutta, ketteryyttä ja motorisia perustaitoja. Monipuolinen harjoittelu tukee lapsen kasvua nuoreksi urheilijaksi ja auttaa ennaltaehkäisemään vammoja.
  • Päivän kahdesta harjoituksesta toinen on puhtaasti lajiharjoitus ja toinen on lajia tukevaa ominaisuusharjoittelua.
  • Sisupäivän hinta on 48 €. Mikäli perheestä osallistuu useampi urheilija on 2. osallistumismaksu 44 € ja jos osallistujia on 3 tai enemmän, on maksu seuraavilta 40 €.

Haku tapahtuu osoitteessa www.yleisurheilurekisteri.fi palvelutunnuksella. Palvelutunnukset löydät kunkin sisupäivän kohdalta erikseen.

Leirien ajankohdat ja lajit:

Sisuleiripäivä 1: lauantai 27.10 klo 9.30-16 , tunnus SISU2710, ilm. päättyy 20.10.
HEITOT: moukari, kuula
HYPYT: pituus, seiväs
PIKA: aitajuoksu
KESTO: kestävyysjuoksu

Sisuleiripäivä 2: torstai 6.12. klo 9.30-16, tunnus SISU0612, ilm. päättyy 29.11.
HEITOT: keihäs, kiekko
HYPYT: 3-loikka, korkeus
PIKA: pikajuoksu

Sisuleiripäivä 3: lauantai 26.1. klo 9.30-16, tunnus SISU2601 , ilm. päättyy 19.1.
HEITOT: moukari, kuula
HYPYT: pituus, korkeus
PIKA: aitajuoksu
KESTO: kävely

Sisuleiripäivä 4: lauantai 20.4. klo 9.30-16 , tunnus SISU2004, ilm. päättyy 13.4.
HEITOT: keihäs, kiekko
HYPYT: 3-loikka, seiväs
PIKA: pikajuoksu
KESTO: kestävyysjuoksu

Lisätietoja:

Heidi Hevonkoski
hevonkoski.heidi@gmail.com

Seura pyrkii järjestämään myös sisupäiviin yhteisiä kyytejä.

Kilpailullisia tavoitteita kesälle 2019

Maantieviesti toukokuussa

Pm-kisat ( maastot toukokuussa, sisu-huipentumat heinäkuussa, piiriviestit kesäkuussa)

Seuracupin finaali syyskuussa, alueelliset karsinnat kesäkuussa ja elokuussa.

Mitä Yleisurheilutoiminta maksaa Vetelissä?

Valmennusryhmää kuuluvien kausimaksu on 50 €. Maksu sisältää yleisurheilulisenssin 2006 ja sen jälkeen syntyneille. Lisenssi oikeuttaa osallistumaan kauden 2019  yleisiin SUL:n alaisiin kisoihin. Lisenssiin  sisältyy vakuutus. 2005 ja aiemmin syntyneet huolehtivat lisenssin maksun itse. Lisenssi ei tälle ikäluokalle sisällä automaattisesti vakuutusta. Jokaisen tulisi hankkia vakuutus lisenssin maksun yhteydessä ellei sitä ole jo muuta kautta olemassa. Sul:n sivulta löytyy lisätietoa asiasta.

Kausimaksu maksetaan  seuran tilille. Ohjeistus maksun suorittamiseen seuran nettisivuilla.

Seura ottaa mielellään vastaan kehittämisideoita. Myös vanhempia toivotaan mukaan toimintaan. Vetäjiä treeneihin tarvittaisiin lisää. Tule mukaan rohkeasti vähintäänkin apuvetäjäksi. Seura tarjoaa myös SUL järjestämää lasten yleisurheiluohjaajakoulutusta, mikäli olet kiinnostunut.

Tervetuloa kaikki joukolla yleisurheilutoimintaan!