TOIMINTA KAUDELLA 2020-2021

Valmennusryhmä:

Keskiviikkoisin klo 17-18.30 Vetelin urheilukentällä

Sunnuntaisin klo 18-19.30 Vetelin urheilukentällä

Syksyn toiminta riippuu koronatilanteesta...

Seuracupin finaali syyskuussa, alueellinen karsinta heinäkuussa.

Mitä Yleisurheilutoiminta maksaa Vetelissä?

Valmennusryhmää kuuluvien kausimaksu on 50 €. Maksu sisältää yleisurheilulisenssin 2006 ja sen jälkeen syntyneille. Lisenssi oikeuttaa osallistumaan kauden 2019  yleisiin SUL:n alaisiin kisoihin. Lisenssiin  sisältyy vakuutus. 2005 ja aiemmin syntyneet huolehtivat lisenssin maksun itse. Lisenssi ei tälle ikäluokalle sisällä automaattisesti vakuutusta. Jokaisen tulisi hankkia vakuutus lisenssin maksun yhteydessä ellei sitä ole jo muuta kautta olemassa. Sul:n sivulta löytyy lisätietoa asiasta.

Kausimaksu maksetaan  seuran tilille. Ohjeistus maksun suorittamiseen seuran nettisivuilla.

Seura ottaa mielellään vastaan kehittämisideoita. Myös vanhempia toivotaan mukaan toimintaan. Vetäjiä treeneihin tarvittaisiin lisää. Tule mukaan rohkeasti vähintäänkin apuvetäjäksi. Seura tarjoaa myös SUL järjestämää lasten yleisurheiluohjaajakoulutusta, mikäli olet kiinnostunut.

Tervetuloa kaikki joukolla yleisurheilutoimintaan!