Suunnistusvalmennusta tarjolla!

22.5.2016

Vetelin Urheilijat järjestävät yhdessä Perhon kirin ja Halsuan Toivon kanssa suunnistusvalmennusta Kortesjärven Järvi-Veikkojen iltarastien yhteydessä ensi viikon keskiviikkona 25.5. klo 17 Kitkan majalla!

Suunnistuksen teorian (pikakatsaus alkeista huipulle) pitää Perhon Kirin Karoliina Ukskoski. Teoria järjestetään Kitkan majalla klo 17-17.30 ja se on avoin ja maksuton tilaisuus kaikille iltarastikävijöille!

Teorian jälkeinen Karoliinan suunnistusvalmennus (noin klo 17.30) on tarkoitettu H/D 12-16 -sarjojen kilpasuunnistajille (myös aloitteleville kilpailijoille). Maastoryhmän koko voi enimmillään olla noin 10 henkilöä. Maastoharjoitus (kierretään pääasiassa karttakävelynä B-rata) on tarkoitettu ensisijaisesti perhonjokilaakson nuorille, mutta ilmoittautua voi myös muilta alueilta, jotta saamme ryhmän täyteen. Ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 23.5. klo 18 mennessä mieluiten tekstiviestinä 040-5962080/Anne. 

Teorian jälkeen myös lapsille tarjotaan mahdollisuutta oppia suunnistuksen alkeita. Ohjaajat (mm. Tanja, Raine) kiertävät lasten kanssa ryhmän kokemuksesta ja iästä riippuen joko RR- radan tai helpomman C-radan. Tähän ryhmään ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Myös vanhemmilla ja alkeisaikuisilla on mahdollisuus osallistua samaan ryhmään lasten kanssa.

Tilaisuus on muuten maksuton, mutta jokainen maksaa iltarastien karttamaksun järjestäjille (huom. ei alle 16-vuotiaat). Tarkemmin iltarastitapahtumasta Kortesjärven Järvi-Veikkojen sivuilla!

Rohkeasti mukaan! Tervetuloa Järviseudun maastoihin!