Yleisurheilusyksy 2016

8.9.2016

YLEISURHEILUSYKSY 2016/KEVÄT 2017

 

Syksy tuo tullessaan paljon uutta ja mukavaa lajin harrastajille, ja toivottavasti myös uusia innokkaita harrastajia saadaan mukaan joukkoon iloiseen!

Syksyn treenikausi alkaa to 22.9

 

YU-kerho 0-6luokkalaisille torstaisin klo 17-18

Vanhaan tyyliin kokoonnutaan Vetelin urheilutalolle kerran viikossa treenailemaan lajitaitoja, koordinaatiota ja tietenkin pitämään hauskaa! Vetäjinä toimii Miia Pakkala, Liina Pulkkinen, Jaana Niininen, Tanja Rannila sekä Senja Pulkkinen. Myös pienemmät yleisurheilusta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan vanhempien kanssa. Osittain samaan aikaan yu-kerhon kanssa pyörii myös valmennusryhmä.

 

Valmennusryhmä torstaisin klo 17:30-19

Valmennusryhmä on tarkoitettu tavoitteellisesti harrastaville, kilpailuista kiinnostuneille lapsille, oli laji yleisurheilun saralla mikä tahansa. Tulosrajoja ei ole; tärkeintä on motivaatio ja halu kehittyä, sekä halu kilpailla. Valmennusryhmä treenaa torstaisin 17:30-19 Vetelin urheilutalolla sekä viikonloppuisin joko lauantaina tai sunnuntaina. Päivä, paikka sekä aika varmistuvat lähiaikoina! Valmennusryhmä on tarkoitettu 10v ja sitä vanhemmille, sitä pienemmät mukana vain vanhemman kanssa. Valmennusryhmää vetävät Erkki Klemola, Eija Kellokoski-Kari sekä Marja Eskelinen, vierailevia tähtiä tullaan varmasti saamaan mukaan kauden mittaan. Valmennusryhmä myös käy säännöllisesti Kuortaneella harjoittelemassa talvikaudella.

 

Eijan juoksutreenit

Eija Kellokoski-Kari pitää kerran viikossa 2004 ja sitä vanhemmille juoksutreenit. Treeneissä lähdetään perehtymään tavoitteellisen harjoitteluun, pidetään liikuntapäiväkirjaa ja hiotaan tekniikkaa. Treenit eivät ole päivään sidottuja, treenipäivä voi vaihdella viikoittain ja yhteyttä valmentajan kanssa pidetään whatsapp-ryhmän kautta. Treenit sopivat loistavasti myös perusharjoitteluksi muuta kuin juoksua päälajinaan harrastaville. Ilmoittautuminen suoraan Eijalle puh. 0407786834.

 

Uutta tulevissa kausissa on myös kausimaksu. Kausimaksu sisältää lisenssin, mikä mahdollistaa kilpailemisen!  Lisenssi sisältää myös vakuutuksen.

Pienempien yu-kerho 30e/vuosi

Valmennusryhmä+ juoksutreeni 45e/vuosi

Mikäli lapsesi osallistuu useampiin harjoituksiin (valmennusryhmä, yu-kerho, juoksuvalmennus) maksun summa on 45e/vuosi.

Tervetuloa mukaan urheilemaan!

Terkuin, Vetun yu-väki