matalankynnyksen suunnistuskilpailut TÄNÄÄN - lähtölistat ja ohjeet suunnistussivuilla!

22.5.2017MATALANKYNNYKSEN HIPPO-SUUNNISTUSKILPAILUT lapsille ja nuorille

Vetelin Urheilijat järjestävät matalankynnyksen suunnistuskilpailut lapsille ja nuorille 24.5. Puukallion kartalla Vetelissä. Opastus vt 13. Lähdöt alkaen klo 17.30. Helpot radat. Huom. karttamaksu 3 euroa. Maksetaan paikanpäällä.

Kilpailujen tarkoituksena on tarjota lapsille ja nuorille ja erityisesti vähemmän kilpailleille kilpailukokemusta helpotetuilla radoilla ja pienemmässä tapahtumassa. Enemmän suunnistaneilla on mahdollisuus kilpailla myös vanhemmassa sarjassa. Ei vaadita kilpailulisenssiä.

Sarjoja on 8 – 14 -vuotiaille ja sarjoissa on rastireitin (RR) lisäksi mahdollisuus omaan saattajaan (S). Maastossa on lisäksi ohjaajia, joilta voi tarvittaessa kysyä neuvoja ja opastusta. Ohjaajilla on yllään keltaiset huomioliivit. Ohjaajat opastavat myös lähdössä. Tarjolla on lisäksi 3 km rata (H/D avoin) muille suunnistajille (vanhemmat ikäluokat), jotka haluavat kokeilla kilpailunomaista suoritusta. Sama karttamaksu 3 e. K(Kartalla pidetään Perhonjokilaakson iltarastit 30.5.).

Autot voi jättää parkkiin urheilutalon piha-alueelle tai pesäpallokentän tuntumaan. Varsinaista kilpailukeskusta ei ole, mutta lähtö ja maali sijaitsevat valtatien 13 pohjoispuolella. Kulku on vain alitunnelin kautta. Maasto saattaa olla vielä märkää. Tarvittaessa pukeutuminen on mahdollista urheilutalolla.

Sarjat: H/D8 RR (myös S), H/D10 RR (myös S), H/D12TR, H/D12, H/D14 ja H/D avoin.

Kaikki lasten ja nuorten sarjojen osallistujat palkitaan! Yhteistyössä Vetelin Osuuspankki.

Lisätiedot ja ennakkoilmoittautumiset 22.5. mennessä tanja.rannila@gmail.com tai anne.polso.veteli@gmail.com. Ilmoita samalla, jos kilpailijalla on tarvetta lainaemittiin. (Huom. emitin katoamisesta joudumme perimään lähes uutta vastaavan maksun.)

Tervetuloa!

Vetelin Urheilijat/suunnistusjaosto