Veteli naisten maantieviestin kolmas!

3.5.2019

Vetelin urheilijoiden naisten ykkösjoukkue sijoittui Vappuna Lohtajalla juostussa maantieviestissä kolmanneksi. Vetelin joukkueessa juoksivat Milla Huusko, pikakomennuksen viestiin edellisenä iltana saanut Noora Huikko, Erika Niininen ja Iida Haukilahti. Osuusajoissa parhaiten sijoittui ankkuriosuuden juossut Iida Haukilahti, joka oli osuutensa toiseksi nopein. Vetelin naisten kakkosjoukkue sijoittui sijalle 6. Joukkue oli kasattu kokenutta Maria Kettua lukuunottamatta  junnuviesti-ikäisistä juoksijoista.

Varsinaiseen junnuviestiin Veteli osallistui kahdella tasaisella joukkueella. Vielä neljännen osuuden jälkeen kakkosjoukkue johti ykkösjoukkuetta. Viidennellä osuudella piirin kärkijuoksijaksi alkukauden kisoissa noussut Kasper Björkbacka nosti kuitenkin ykkösjoukkueen kakkosjoukkueen edelle. Björkbacka juoksi osuutensa nopeimman ajan. Vetelin ankkuri Essi Koivisto toi ykkösjoukkueen maaliin sijalla viisi. Koivisto oli yksilöajoissa osuutensa kolmanneksi nopein. Häviötä päivän voittajaan Kokkolan veikkojen ykkösjoukkueeseen Vetelillä kertyi 16,29 sekuntia. Vetelin kakkosjoukkue oli lopputuloksissa 8. Junnuviestiin osallistui 20 joukkuetta