Suunnistuskoulu alkaa --> HUOM. LASTEN SUUNNISTUSKOULU VETELISSÄ 31.5.!

26.4.2021

Kiihtyvän koronatilanteen takia 17.5. suunniteltu lasten suunnistuskoulu siirtyy pidettäväksi 31.5. Rajoitus on tuolloin vielä 20 henkilöä. Noudatetaan määräyksiä ja ohjeita! Tervetuloa!

Vetelin Urheilijoiden ja Kaustisen Pohjan-Veikkojen suunnistusjaostot järjestävät yhteistyössä Hippo-perhesuunnistuskoulun toukokuussa 2021.

Suunnistuskoulun ensimmäinen kerta on Kaustisella urheilukentän maastossa maanantaina 3.5. klo 18. Suunnistuskoulu on osallistujille ilmainen ja tapahtumaa tukee Perhonjokilaakson Osuuspankki.

Suunnistuskoulussa opit karttamerkkejä ja kartanluvun perusteet. Saat tietoa suunnistuksen harrastusmahdollisuuksista lähiseudulla sekä pääset nauttimaan metsäluonnosta.

Suunnistuskoulun harjoitteet on suunnattu 7-vuotiaille ja sitä vanhemmille mutta alle 7-vuotiaat voivat osallistua huoltajiensa kanssa. Ilman lapsia osallistuville aikuisille järjestetään omat harjoitteet.

COVID-19- pandemian kokoontumisrajoitusten vuoksi jakaannutaan pienempiin ryhmiin. Tulethan paikalle vain terveenä, viranomaisohjeita ja  turvavälejä noudattaen.

Suunnistuskoulun seuraavat kokoontumiskerrat ovat 17.5. Vetelissä. 24.5.  Kaustisella ja 31.5. Vetelissä (huom! 10.5. suunnistuskoulua ei pidetä)

Tervetuloa suunnistuskouluun!

Vetelin Urheilijoiden ja Kaustisen Pohjan-Veikkojen suunnistusjaostot