Talvi tulee - oletko valmis? Tapahtumailta kaikille hiihdonystäville!

20.11.2022

Tervetuloa kaikki hiihdonystävät "vauvasta vaariin" ja koko perheiden voimin tiistaina 29.11.2022 klo 18 Puukallion tunnelmalliselle kotalaavulle!! Voit olla konkari tai vasta-aloittelija, kutsu koskee aivan kaikkia! Autot voi jättää esim. soratien varteen tai urheilutalon parkkipaikalle. Ja onhan tilaa toki muidenkin kiinteistöjen pihoilla. Tulethan ajoissa!

Keskustellaan vapaasti ja rennosti tulevan hiihtokauden tapahtumista, toiveista jne. Viime kauden menestys oli erityisesti lasten viikkohiihdot, jotka huipentuivat runsaslukuisiin hippohiihtoihin! Myös koulujenvälisten osallistujamäärät olivat ennätyksellisiä! 

Iltaan on lupautunut tulemaan paikanpäälle Kalle Lassila. Kalle kertoo ajatuksiaan ja tuo terveisiään liikunnan tarpeellisuudesta ja vaikutuksesta hyvinvointiin. Pääpaino on nuorissa ja lapsissa. Käydään läpi myös hiihdon välineitä ja niiden huoltamista helpoin keinoin. Tarjolla on makkaraa ja (lämmintä) mehua. Ulkona kun ollaan, niin huomioikaa lämmin pukeutuminen! Jos sääukko oikein intaantuu,  niin pidetään varasuunnitelmana urheilutaloa.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja Vetelin Urheilijat ry/Anne 040 5962080