Kilpailunjohtajan tervehdys

Hisutalvi jatkuu Vetelissä 11-12.3.

 

Aluemestaruusviikonlopuksi on tiedossa mainio hisutapahtuma. SM-keskimatkan korkeatasoinen urasto on kisailijoiden käytössä. Jopa uuttakin aluetta, jonka runkona ovat loppiaisen ajan erinomaiset  maakuntaviestibaanat, on tarjolla. Kilpailukeskuksena toimii Vetelin liikuntakeskus, ja  palvelut löytyvät keskitetysti ja helposti. Mikäli on tarvetta kisamajoitukselle, niin kilpailualueen alueen kupeessa oleva hotelli on oiva paikka majoittumiselle. Lisätietoa majoitusvaihtoehdoista majoitussivulta.

 

Liikenne kisapaikalle ohjataan valtatie 13:lta hotellin kohdalta, ja kilpailijoiden autot ajatetaan urheilutalon lähiparkkeihin. Talon osoite on Lehtisaarentie 9.

 

Erikoinen kisakattaus kaiken kaikkiaan. Kilpailu on avoin - E-P:n, K-P:n ja ÖID:n am-kilpailu – ja vielä FSO:n mestaruuskilpailu. Palkintojen jako joudutaan ilman muuta toteuttamaan kansliasta itsepalveluperiaatteella tulosten selvittyä. Ei moiselle joukolle saa mitaleja muuten saman päivän aikana jaettua. Kisajärjestäjätkin ovat kahdelta suunnistusalueelta, kun eteläpohjalainen Alajärven Ankkurit ja keskipohjalainen Vetelin Urheilijat päiviä isännöivät. Että monensuuntaisella yhteispelillä mennään.

 

Lauantaina aloitetaan keskimatkalla, ja sunnuntaina saa sitten nauttia lajista koko rahan edestä pitkän matkan kisassa. Lunta Vetelissä riittää, eikä muutamaksi päiväksi tiedossa oleva lämpimämpi jakso ehdi vaikuttaa uriin millään tavalla. SM-kisaviikonlopun reitistöt ovat Reittihärvelissä kaikkien seurattavissa, joten ennakkomakuja voi jokainen maistella – tasapuolisesti.

 

Tervetuloa mukaan !

 

Raimo Haapalehto

kilpailun johtaja